diumenge, 31 de gener del 2010

Us presento en Martin


Aquest individu és el culpable de que no pugui actualitzar el blog des de fa un mes!

Sí, aquest homenet de la tumbona és Martin Heidegger. Fa cara d'avi simpàtic i tot! Però no us deixeu enganyar, en comptes d'anar a jugar a la petanca passava les estones escribint sobre assumptes que canviaran el curs de la humanitat, com l'omissió de la pregunta per l'ésser de la intencionalitat en la fenomenologia i la recerca del camp temàtic des del que poder plantejar la pregunta per l'ésser de l'ens.
Perquè no t'agradava jugar a la petanca Martin?
Perquè?
:·)

8 comentaris:

Carme ha dit...

Anna! jajajajaja!!! jo també em faig aquesta pregunta de moltes persones!!! però he de dir que més que cara de avi afable té cara de "tu prepara't, que ja veuràs". Molts ànims pel que queda de treball!!!

Marinona ha dit...

Te tiene en ascuas

Marina Guiu Almenara ha dit...

Deu meu, ara entenc perquè estàs tan estressada! :)
Fins la nit..? Siii
Un petó mushroom

Maria Pujol ha dit...

ooh sí! ja saps la meva opinió sobre aquest individu! la meva vida seria molt diferent si s'hagués dedicat a passejar per la montanya de jove i jugar a la petanca o les bitlles de gran! aiiins, l'amigo Martin! pq no te callaste? jejejeje

una abraçada frau! ànims! :)

Lali ha dit...

jajaja!!!
anna! ets única!
anims amb el Martin!!!
i ens veiem molt aviadet!!!
(Ah! i vigila perque potser d'aqui a uns anys algu potser es preguntara... "perquè no li agradava jugar al parxis a l'Anna?" jajjajajaj)

Pepi ha dit...

Té molta tela el Martin! paciència Anna, un cop superat això, ja estaràs preparada per tot!!!

Anna Ortín ha dit...

veig que m'heu entès a la perfecció !

cadascú amb lo seu s'ha fet algun cop aquesta pregunta oi?

Gràcies pels comentaris!

i si, Marina, me tiene en ascuas! :D

Sr Parcela ha dit...

Yo creo que con la boina se le calentaron los cascos. La verdad es que, junto con el botijo, la boina es de los artilugios que ha dado más juego a la humanidad. Pero un alemán difícilmente puede llevar una boina sin considerar que es un apéndice de la inteligencia y, entonces, pasa lo que pasa. Cualquier latino sabe que una boina puede ser autónoma fenomenológicamente y que hay que vigilarla de cerca,de lo contrario adormece al portador y, como decía Goya, el sueño de la razón produce monstruos. Y pasó.
De todas maneras, tu comentario es augurio de buena nota, pues otro augusto aragonés (tú casi lo eres) decía "cuando un aragonés se pone a trabajar, que le echen alemanes" ( Ramón y Cajal)